Serveis teatralsRafató TeatreTeatre líric
CURRICULUM

                                       

En el seu repertori hi figuren les sarsueles més populars, com ara, LOS GAVILANES, LUISA FERNANDA, LOS CLAVELES, LA DEL MANOJO DE ROSAS, LA DEL SOTO DEL PARRAL, LA ROSA DEL AZAFRÁN... Així com d’altres no tan representades actualment, EL CONDE DE LUXEMBURGO, EL ÚLTIMO ROMÁNTICO, LA LEYENDA DEL BESO, LA CORTE DE FARAÓN, EL REY QUE RABIÓ…        

 

La Companyia de Sarsuela Ciutat Comtal les temporades 1996 /2003, va ser la responsable del cicles de sarsuela organitzats per la Caixa de Terrassa, a l’Auditori Alfons Vallhonrat. Es van representar més de 40 títols diferents amb més d’un centenar de representacions.

Caldria destacar algunes actuacions, com ara, la CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA realitzada el juny de 1.997 en el Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat. El Festival Internacional de Cambrils, l’agost de 1.998, amb una ANTOLOGIA DE LA SARSUELA i LA DEL MANOJO DE ROSAS.

 

Les representacions a l’Auditori Adolfo Marsillach de San Sebastián de los Reyes, de LA CORTE DE FARAÓN l’any 1.998, LA DEL MANOJO DE ROSAS l’any 1.999, i LA DEL SOTO DEL PARRAL l’any 2.001.

 

El juny de 1.999 al Pavelló ARAVA ARENA d’Àlaba una ANTOLOGIA DE LA SARSUELA.

Al Teatre Zorrilla de Badalona, actuacions des de l’any 2.000. S’han representat les obres, MARINA, BOHÉMIOS, MARUXA, LA LEGIÓ D’HONOR, LA DOLOROSA i LA DEL MANOJO DE ROSAS.

 

Al Teatre La Sala de Rubí. Des de l’any 1.998 s’han representat, LA DEL SOTO DEL PARRAL, MOLINOS DE VIENTO, MARINA, LOS GAVILANES LA DEL MANOJO DE ROSAS i RECULL DE SARSUELA CATALANA.

 

Al teatre Bretón de Logronyo, l’any 2.001, MARUXA.

 

A l’Auditori Enric Granados de Lleida, l’any 2.001 i 2.002, GRAN CONCERT DE SARSUELA.

 

Al Teatre Principal d’Ourense l’any 2.002, l’òpera MARINA.

 

Al Teatre Casino de Caldes de Montbui, els anys 2002-2003-2004-2005 LA TABERNERA

DEL PUERTO, CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA , LA DEL MANOJO DE ROSAS i LA CANCIÓN DEL OLVIDO

 

A l’auditori de Riba-roja de Túria els anys 2004, 2005 i 2006. LA TABERNERA DEL PUERTO,LA CANCIÓN DEL OLVIDO i MARINA.

 

Al SAT TEATRE de Barcelona. Des de l’any 2004 CONCERT LÍRIC, LUISA FERNANDA, CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA, LA TABERNERA DEL PUERTO, MARINA, BOHEMIS i la presentació de l’espectacle TARDA/NIT DE SARSUELA i ELS TRES TENORS.

 

Al Teatre Progrés de Martorell el anys 2006 i 2010 LOS GAVILANES i LA DEL MANOJO DE ROSAS.

 

Al Patronat de Cornellà. Des de l’any 2009 LA DEL MANOJO DE ROSAS i RECULLS LIRICS.

A l’Auditori de Santa Cristina d’Aro des de l’any 2009 representem cada temporada RETROBEM LA SARSUELA.

 

A l’any 2010 i fins l’actualitat a petició del primer actor i director FERRAN RIGUAL es col·labora als cicles de sarsuela que organitza FOMENT MATARONí.

 

Al Teatre La Vicentina de Sant Vicenç dels Horts els anys 2012 i 2013, LA CANÇO D’AMOR I DE GUERRA i LA LEGIÓ D’HONOR.

 

A l’Auditori de Sant Joan Despí amb col·laboració de la coral LA FLORA. RECULL DE SARSUELA els anys 2011-2012 i 2013

 

Al Casal Català Dels Hostalets de Pierola l’any 2013 LA DEL MANOJO DE ROSAS.

 

Més de tres-centes representacions avalen la feina constant i dinàmica d’aquesta Companyia.

 

El dia 3 de setembre de 1982, es va fer la presentació oficial de la Companyia de Sarsuela CIUTAT COMTAL al Cine Goya de   Santa Coloma de Gramenet amb la posada en escena de LA   TABERNERA DEL PUERTO, realitzada pel primer actor i director   JOSEP MIRALLES, el qual es va encarregar de la coordinació de la Companyia fins que va morir l’any 1985.

Rafel Miralles, actor i director, fill de d’impulsor d’aquesta Companyia, el juny de 1.996, va recuperat el nom de Ciutat Comtal. per donar cobertura a l’agrupació lírica MANUEL AUSENSI.

 

Rafel Miralles té una llarga trajectòria en el món de la sarsuela, doncs ha col·laborat com actor i director en diverses agrupacions dedicades al gènere líric.

 

 

COMPANYIA DE SARSUELA CIUTAT COMTAL DE RAFATÓ-TEATRE

Benvinguda
Espai escènic
Vestuari
Qui som?Contacte
Teatre líric
Animacions
Sala d'assaig