TARDA DE SARSUELA
Serveis teatralsRafató TeatreLes 3 divesTeatre líric
Benvinguda
Vestuari
Qui som?

TARDA DE SARSUELA es va estrenar al SAT Teatre de Barcelona l’abril de 2.005, amb un gran èxit. També cal destacar la representació que es va fer a La Faràndula de Sabadell el maig de 2.006.

 

Una historia de la sarsuela des dels  seus orígens fins els nostres dies. A part, del text que ens situa en cada època, el cantants, soprano, baríton tenor, actors i ballet, ho il·lustren musicalment recolzats pel vestuari i diversos complements que ens ajuden a situar l’acció.

 

S’inclouen fragments de les sarsueles més i algunes de no tan conegudes, com ara: “EL barberillo de Lavapiés” “La verbena de la paloma”, “El cabo primero”, “Agua azucarillos i aguardiente”, La corte de faraón”, “La generala”, “La gran Via”, “La tempranica”, “Cateau Margaux”, “Maravilla”, “Luisa Fernanda”; “La vida breve”; “La boda de Luis Alonso”, “Doña Francisquita”, “La del manojo de Rosas”, “La Legió d’Honor”, i moltes més.

 

Per acabar-ho de completar l’escenari incorpora una projecció a gran format, que conté una acurada presentació

 

En ocasió de l’estrena vam comptar amb la presencia d’uns convidats d’honor. Cantants veterans que ens van obsequiar amb una petita mostra del seu art.  I una persona, gran coneixedora de la sarsuela i que va iniciar-se com a actor amb aquest gènere, Martí Galindo.

 

La participació del públic també va ser molt important, doncs s’hi va incorporar un col·loqui  moderat pel Director de la Companyia.

Els 3 tenorsSarsuelaSarsuela
catalanaTarda / Nit 
de SarsuelaCurrículum
companyiaContacte
Teatre líric
Animacions
Sala d'assaig
Espai escènic